Fix: Createservice mislykkedes 1072 i EasyAntiCheat

EasyAntiCheat er en software, der bruges af de fleste spil for at forhindre brugere i at bruge Cheats, Hacks og Mods. Softwaren scanner alle kørende programmer, når du starter spillet og kontrollerer, om der er noget mistænkeligt, der kører i baggrunden, efter at det udfører den eksekverbare spil, og spillet startes.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter om, at softwaren ikke fungerer, og der vises fejlen "CreateService mislykkedes med 1072", når man forsøgte at starte et spil. Denne fejl var ikke specifik for et enkelt spil og blev rapporteret at forekomme med alle de spil, der bruger EasyAntiCheat-tjenesten. I denne artikel vil vi informere dig om nogle af de faktorer, der kan udløse dette problem, og give dig levedygtige løsninger for at sikre fuldstændig udryddelse af problemet.

Hvad forårsager EasyAntiCheat "CreateService mislykkedes med 1072" -fejl?

Årsagen til denne fejl er ikke specifik, og den kan udløses på grund af en række årsager, men nogle af de mest almindelige er:

  • EasyAntiCheat:  Denne fejl opstår hovedsagelig på grund af en korrupt EasyAntiCheat-installation. EasyAntiCheat er ansvarlig for at starte spillet eksekverbar, og når det ikke fungerer korrekt, kan fejlen udløses. Denne særlige fejl vides også at udløse applikationsfejlen med Fortnite.
  • Fejlstavet drivernavn Fejlen kan også udløses, hvis navnet på EasyAntiCheat-driveren er stavet forkert inde i "System 32" -mappen. Sletning af "EasyAntiCheat.sys" vil bede spillet om at downloade det igen og løse stavefejlen.
  • Manglende spilfiler I nogle tilfælde mangler spillet muligvis vigtige filer, som EasyAntiCheat-tjenesten muligvis har brug for for at kontrollere integriteten af ​​spillet og udløse den eksekverbare. Hvis det er tilfældet, kan denne fejl muligvis udløses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets natur, vil vi nu gå videre mod løsningerne.

Løsning 1: Reparation af EasyAntiCheat-installationen:

EasyAntiCheat-tjenesten bruges til at forhindre hacking, mods og brug af cheats, men undertiden kan tjenesten blive beskadiget. Når det er beskadiget, vil spillet ved hjælp af tjenesten ikke køre, medmindre det repareres, derfor skal vi i dette trin reparere den service, som:

  1. Naviger til spillet installation mappen
  2. Afhængigt af spillet og dine installationsindstillinger placeringen kan være forskellige, åbne vigtigste installation mappen.
  3. Inde i mappen installationen skal du klikke på søgningen bar i øverste højre hjørne
  4. Indtast “ EasyAntiCheat ” inde i søgefeltet, og tryk på Enter
  5. Når du trykker på Enter, en liste over resultater vil åbne op
  6. Vælg EasyAntiCheat Setup fra resultaterne .
  7. Inde i Setup skal du vælge det spil , som EasyAntiCheat er installeret til, og klikke på Repair Service .
  8. Den Ansøgning vil først blive afinstalleret helt fra din computer og derefter automatisk blive geninstalleret .
  9. Prøv at køre dit spil og kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Ændring af EasyAntiCheat-drivernavnet:

Fejlen kan også udløses, hvis navnet på EasyAntiCheat-driveren er stavet forkert inde i "System 32" -mappen. Sletning af "EasyAntiCheat.sys" vil bede spillet om at downloade det igen og løse stavefejlen. At gøre det:

  1. Naviger til den partition , hvor din Windows er installeret. Den mest almindelige sti er " C " -partitionen.
  2. Inde i det klik på " Windows " -mappen.
  3. Klik på fanen " Vis " øverst og marker afkrydsningsfeltet " Skjulte emner ".
  4. Nu i Windows-mappen skal du søge efter " System 32 " -mappen og åbne den.
  5. Inde i System 32 mappe, klik på søg bar på øverste højre hjørne og søger efter ” EasyAntiCheat.sys ”.
  6. Søgningen viser filen for dig, højreklik på filen og vælg slet .

    Bemærk:  Husk ikke at slette nogen fil, der ikke nøjagtigt ligner "EasyAntiCheat.sys" -filen, fordi de fleste af filerne i "System 32" er afgørende for, at Windows kan køre korrekt.

  7. Nu når du forsøger at køre spillet, vil automatisk forsøge at hente de erstatning driverfiler og dermed det forkert stavede fejl vil blive udryddet
  8. Kør spillet og kontroller, om fejlen er udryddet.

Løsning 3: Bekræftelse af spilfiler:

Det er muligt, at spillet muligvis mangler bestemte filer, eller at nogle filer muligvis er blevet ødelagt. Spillet starter ikke korrekt, hvis visse filer i spillet mangler. Derfor vil vi i dette trin verificere spilfilerne og sørge for, at spilfilerne er komplette.

  1. Start  Steam, og log ind på din konto
  2. Gå ind i  biblioteket  sektion og  højre - klik  på spillet
  3. Vælg  Egenskaber
  4. Efter at  Klik  på  Local  Files  mulighed, og klik på ” Kontrollér integriteten af spillet Cache option”

  5. Dette vil tage noget tid at  kontrollere,  når det er gjort, prøv at køre spillet

Bemærk:  Denne metode gælder kun for de spil, der føjes til dampbiblioteket, alle spil understøtter ikke damp, og nogle har muligvis deres egne unikke løfteraketter. Sørg derfor for at verificere spillet gennem launcherens understøttede metode.

Løsning 4: Geninstallation af spillet:

I nogle tilfælde mangler spillet muligvis vigtige filer, som EasyAntiCheat-tjenesten muligvis har brug for for at kontrollere integriteten af ​​spillet og udløse den eksekverbare. Hvis det er tilfældet, kan denne fejl muligvis udløses. Derfor er løsningen på dette at afinstallere spillet fuldstændigt og installere det igen. Ikke blot vil dette udrydde manglende filens fejl , hvis det ikke allerede var registreret af løfteraket, men det vil også automatisk opdatere registreringsdatabasen filer og også slette spillets cache hvis nogen.

Anbefalet

Fix: Minecraft svarer ikke
Hvad er applikation til registrering af digital tv-tuner-enhed, og skal den fjernes?
Hvad er FileRepMalware, og skal du fjerne det