Sådan skriver du et op og ned spørgsmålstegn

Det omvendte spørgsmålstegn (¿), som engelsktalende og forfattere kun sjældent ser, er ikke en afvigelse eller det sædvanlige spørgsmålstegns onde tvilling. I virkeligheden er ¿det spørgsmålstegn, der bruges i skriftlig spansk og på et par andre sprog, der har kulturelle bånd til det spanske sprog. På hovedet er spørgsmålstegnet, på alle de sprog, det bruges på, brugt til at skabe forhørssætninger, og i modsætning til dets modstykke - det sædvanlige spørgsmålstegn, som vi alle kender og elsker, er det omvendte spørgsmålstegn skrevet eller skrevet i starten af en spørgende sætning i stedet for i slutningen.

Da det ikke er et tegnsætningstegn, der hører til det engelske sprog, inkluderer næsten alle tastaturer til computere, der er på engelsk, ikke ¿. Det betyder dog ikke, at ¿ikke kan skrives på en computer - at skrive ¿på en computer er ikke kun muligt, men også ret let. Du kan altid åbne tegnkortet på en Windows-computer, søge efter “ omvendt spørgsmålstegn ”, klikke på ¿for at vælge det og klikke på Kopiér for at kopiere det og derefter indsætte det, hvor det er nødvendigt, men ville det ikke være meget lettere, hvis du blot kunne skrive et hoved på spørgsmålstegnet alene?

På en hvilken som helst version af Windows-operativsystemet kan du gå omkring at skrive et op og ned spørgsmålstegn (¿) en af ​​tre forskellige måder:

Metode 1: Skriv ¿ved hjælp af dens Alt-kode

På Windows-computere kan alle specialtegn indtastes ved hjælp af deres Alt-koder, og ¿er kategoriseret som et specialtegn. Når det er tilfældet, kan du skrive ¿ved hjælp af dens Alt-kode. For at gøre det skal du:

  1. Flyt markøren til det punkt på skærmen, hvor du vil skrive ¿ .
  2. Sørg for, at tastaturets Num Lock er tændt, hvilket betyder at du kan bruge numerisk tastatur.
  3. Tryk og hold nede på Alt- tasten på tastaturet.
  4. Med Alt- tasten nede, skriv 168 , 0191 eller 6824 på numerisk tastatur (en af ​​de tre klarer sig fint).
  5. Slip Alt- tasten. Så snart du slipper Alt- tasten, vises 168 , hvor din markør var.

Metode 2: Konfigurer din computer til at bruge tastaturlayoutet US-International

Computere understøtter en lang række forskellige tastaturlayouter, og et af disse tastaturlayouter er US-International tastaturlayout. Du kan også skrive ¿på en computer, hvis du konfigurerer den til at bruge US-International tastaturlayout. Mens denne metode fungerer på computere, der kører på en hvilken som helst version af Windows-operativsystemet, fungerer den også på computere, der kører på stort set alle andre operativsystemer derude.

Når du har konfigureret din computer til at bruge tastaturlayoutet US-International , kan du skrive ¿ ved at holde Alt Gr (Grafik) -tasten nede - hvilket er hvad højre Alt- tasten ( Alt- tasten til højre for Mellemrumstast ) bliver til, når du bruger US-International tastaturlayout - og skriver / mens du stadig holder nede på tasten, frigør tasten efter at have trykket på / .

Metode 3: Skriv ¿i Microsoft Word

Der findes en bestemt metode, der kun kan bruges til at skrive ¿på enhver version af Microsoft Word - den mest populære tekstbehandler til Windows-operativsystemet. For at skrive ¿i Microsoft Word skal du:

  1. Flyt markøren til det punkt på skærmen, hvor du vil skrive ¿ .
  2. Tryk på Ctrl + Alt + Shift + / , og sørg for at du trykker på Ctrl + Alt, før du trykker på Shift . Så snart du trykker på denne kombination af taster i den rigtige rækkefølge, vises et op-ned-spørgsmålstegn ( ¿ ) lige på det punkt i Word-dokumentet, som du havde din markør på.

Anbefalet

Fix: Minecraft svarer ikke
Hvad er applikation til registrering af digital tv-tuner-enhed, og skal den fjernes?
Hvad er FileRepMalware, og skal du fjerne det