Sådan løses Division 2 Crashing på Windows?

Division 2's nedbrudsproblem er ret frustrerende, da det altid er irriterende at installere et spil bare for ikke at kunne spille det på grund af frustrerende nedbrudsproblemer, der opstår enten ved opstart eller mens du spiller spillet.

Der har været flere forskellige metoder, som spillere har brugt for at løse de nedbrudsproblemer, og vi har besluttet at samle dem sammen i en artikel. Sørg for at følge instruktionerne nøje og følg hver løsning, inden du giver op. Held og lykke med at løse problemet!

Hvad får Division 2 til at gå ned i Windows?

Der er ofte mange forskellige grunde til, at videospil går ned på Windows. Der er dog flere årsager, som ofte er synderen, og som bør tages mere alvorligt. At trække den rigtige årsag kan hjælpe dig med at vælge den bedste metode til at løse problemet, så tjek nedenstående liste nøje:

  • Affiniteten med AntiEasyCheat - Hvis AntiEasyCheat bruger mere end en kerne i din CPU, kan der opstå problemer, der går ned, så sørg for at indstille dens tilknytning til en kerne.
  • Inkompatibilitet mellem anti-cheat-motorer - Hvis du har mange forskellige anti-cheat-motorer installeret til forskellige spil, er der sandsynligvis problemer med inkompatibilitet. Heldigvis kan det forhindres af noget så simpelt som at slette en DLL-fil.
  • Sidefilens størrelse er utilstrækkelig - Hvis din sidefil er for lille, kan hukommelsesintensive spil muligvis løbe ud og gå ned på skrivebordet. Indstilling af personsøgningsfilstørrelse til Systemadministreret skulle løse problemet fuldstændigt.
  • Brug af DirectX 12 - DirectX 12 er en relativt ny teknologi, der ikke spiller godt på noget ældre computere. At få spillet til at køre ved hjælp af DirectX 11 kan løse nedbrudsproblemer.

Løsning 1: Indstil affiniteten til AntiEasyCheat til en kerne

Brugere har rapporteret, at indstillinger affinitet AntiEasyCheat eksekverbar til en kerne var i stand til at løse problemet fuldstændigt. Indstillinger affinitet beordrer dit operativsystem til kun at bruge en kerne til at køre et bestemt program. Denne metode er let at afprøve, så sørg for at prøve den før noget andet!

  1. Brug Ctrl + Skift + Esc-tastekombinationen ved at trykke på tasterne samtidig for at åbne Task Manager-værktøjet.
  2. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen og vælge Task Manager fra den blå blå skærm, der vises med flere muligheder. Du kan også søge efter det i menuen Start.
  1. Klik på Flere detaljer for at udvide Task Manager. Naviger til fanen Detaljer , og søg efter posten AntiEasyCheat under navnet Højreklik på denne post, og klik på indstillingen Angiv tilknytning .
  2. I vinduet Processoraffinitet skal du sørge for kun at kontrollere en kerne i din processor (en af ​​posterne med navnet CPU 0, CPU 1 osv.) Og klikke på OK
  1. Genstart din computer for at anvende ændringerne, og prøv at køre The Division igen for at se om nedbruddet fortsætter!

Løsning 2: Slet en ubrugelig DLL-fil

Brugere har antydet, at der er inkompatibilitet mellem forskellige anti-cheat motorer. Disse inkompatibiliteter kan løses ved blot at slette en ubrugelig DLL-fil, der er placeret inde i spillets installationsmappe. Prøv at slette eller flytte det for at løse de nedbrudte problemer!

  1. Find spillets installationsmappe manuelt ved at højreklikke på spillets genvej på skrivebordet eller andre steder, og vælg Åbn filplacering i menuen.
  2. Hvis du har installeret spillet via Steam, skal du åbne genvejen på skrivebordet eller ved at søge efter det i startmenuen ved blot at skrive “ Steam ” efter at have klikket på startmenuknappen.
  1. Når Steam-klienten åbnes, skal du navigere til fanen Bibliotek i Steam-vinduet i menuen øverst i vinduet og finde posten Division på listen.
  2. Højreklik på ikonet for spillet i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i genvejsmenuen, der åbnes, og sørg for at navigere til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber med det samme og klikke på Gennemse lokale filer.
  1. Find ' tobii_gameintegration_x64. dll '-fil, højreklik på den, og vælg Slet- indstillingen i genvejsmenuen. Genstart computeren, og kontroller, om problemet stadig vises.

Løsning 3: Indstil størrelsen på din sidefil til Systemadministreret

Sidefil eller virtuel hukommelse er en del af din harddisk eller SSD, der bruges som RAM-hukommelse til hukommelsesintensive applikationer og processer. Hvis et spil anmoder om for meget RAM, vil en del af din sidefil blive brugt til at kompensere for nedsat ydeevne. Hvis du har indstillet størrelsen på din sidefil manuelt, skal du sørge for at fortryde den og lade dit operativsystem administrere det!

  1. Højreklik på denne pc- post, som normalt kan findes på dit skrivebord eller i din File Explorer. Vælg egenskaberne
  1. Klik på knappen " Avancerede systemindstillinger " til højre for vinduet, og naviger til Avanceret Under afsnittet Ydelse skal du klikke på Indstillinger og navigere til fanen Avanceret i dette vindue.
  1. Klik på Skift under afsnittet Virtuel hukommelse . Hvis afkrydsningsfeltet ud for indstillingen " Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev " ikke er markeret, skal du markere det og klikke på OK!
  1. Når du har anvendt ændringerne, skal du genstarte din computer og prøve at køre The Division 2 for at se, om det nedbrudte problem stadig vedvarer!

Løsning 4: Start spil ved hjælp af DirectX 11

Fejlen kan simpelthen være relateret til brug af DirectX 12, som er den standard, der skal lanceres, hvis du bruger en relativt nyere version af Windows. Alligevel kan der opstå problemer, og brugere har fundet ud af, at skift til DirectX 11 måske løser problemet. Der er en mulighed for at stoppe med at bruge DirectX 12 i spillet, men du kan også gøre det samme uden at komme ind i spillet!

  1. Åbn Steam på din pc ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Der er også andre måder at finde det på.
  1. Naviger til sektionen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find Division 2 på listen over spil, du har i dit bibliotek.
  2. Højreklik på spillets indgang på listen, og vælg indstillingen Egenskaber i den genvejsmenu, der vises. Klik på Indstil startindstillinger.
  1. Skriv “- dx11 ” i bjælken. Hvis der var nogle andre startmuligheder placeret der fra før, skal du sørge for at adskille denne med et enkelt mellemrum. Klik knappen OK for at bekræfte ændringerne.
  2. Prøv at starte spillet fra fanen Bibliotek, og se om Division 2- nedbrud stadig vises.

Løsning 5: Skift nogle egenskaber ved spilets eksekverbare

Der er visse egenskaber, du kan tilpasse inde i spillets eksekverbare egenskabsvindue, som kan løse problemer, der går ned. Tjek dem nedenfor!

  1. Find spillets installationsmappe manuelt ved at højreklikke på spillets genvej på skrivebordet eller andre steder, og vælg Åbn filplacering i menuen.
  2. Hvis du har installeret spillet via Steam, skal du åbne genvejen på skrivebordet eller ved at søge efter det i startmenuen ved blot at skrive “ Steam ” efter at have klikket på startmenuknappen.
  1. Når Steam-klienten åbnes, skal du navigere til fanen Bibliotek i Steam-vinduet i menuen øverst i vinduet og finde posten Division på listen.
  2. Højreklik på spilikonet i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i genvejsmenuen, der åbnes, og sørg for, at du navigerer til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber med det samme, og klik på Gennemse lokale filer
  1. Find filen TheDivision2.exe , højreklik på den, og vælg indstillingen Egenskaber i genvejsmenuen.
  2. Naviger til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, tjek under sektionen Indstillinger, og marker afkrydsningsfeltet ud for Deaktiver fuldskærmsoptimeringer.
  1. Derefter skal du klikke på knappen Skift indstillinger for høj DPI og markere afkrydsningsfeltet ved siden af Tilsidesættelse af høj DPI-skaleringsadfærd Under Skalering udført ved indtastning skal du vælge Applikation og klikke på OK-knappen for at anvende ændringerne. Kontroller for at se, om nedbruddet stadig opstår!

Løsning 6: Sluk Ubisoft Overlay

I nogle tilfælde kan fejlen udløses, hvis Ubisoft Overlay er aktiveret på systemet, og det forstyrrer vigtige komponenter i spillet. Derfor slukker vi overlayet i dette trin og kontrollerer derefter, om problemet med spillet er løst. For at gøre det:

  1. Klik på knappen "Menu" i øverste venstre hjørne, og vælg "Indstillinger".
  2. I indstillinger skal du klikke på fanen "Generelt" og fjerne markeringen af ​​" Aktiver overlay i spillet for understøttede spil ".
  3. Kontroller, om problemet fortsætter.

Anbefalet

Fix: Minecraft svarer ikke
Hvad er applikation til registrering af digital tv-tuner-enhed, og skal den fjernes?
Hvad er FileRepMalware, og skal du fjerne det